Yang Ikut

Thursday, 22 October 2009

Ini baru undi yang adil

Reactions: 
Aku dah masukkan peti undi di sebelah kanan blog ini.

Ini undi yang betul. Tak ada kempen. Tak ada gaduh-gaduh. Tak ada parti. Tak ada lambang. Tak ada kutuk sana, kutuk sini. Tak ada SPR. Tak ada report polis. Tak ada pembilang undi. Tak ada manipulasi. Tak ada pengundi hantu. Menang tak jadi arang, kalah tak jadi abu.

Jadi, tolong undi. Agar aku tahu apa yang patut aku tulis lagi. Ada dua peti undi kat situ.

4 comments:

Abang Ben said...

bila nak rebiu CD?

FakirFikir said...

Nanti aku rebiu CD drama korea - ada banyak, Da Jang Guem, Stairway To Heaven, Winter Sonata, bini aku punya.

mangkuk statik said...

aku nak carik option..."menulis petua menguruskan dan mengekalkan ke-slim-man anda sepanjang hayat".
Takde!! Kecewa aku!

FakirFikir said...

Aku tak nak tulis. Aku bagitau sekarang. Hang jamu budak-budak Adelaide makan free sebulan kat kedai hang. Tentu slim sepanjang tahun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails