Yang Ikut

Saturday, 14 March 2009

Promosi blog baru

Reactions: 
Sudah lama aku merancang. Kini baru menjadi.

Aku buka satu blog baru hanya untuk menulis puisi. Tidaklah begitu penting sama ada puisi ini baik atau tidak.

Mungkin selepas ini Sdr Ben akan nyanyikan pula lagu puisi untuk album terbarunya, sekalipun aku tahu Ebiet G Ade, Iwan Falls atau Kopratasa tidak akan menyanyikan puisi aku ini.

Anda boleh sesekali singgah di http://poemfakirfikir.blogspot.com/

2 comments:

mangkuk statik said...

muahahhahaha.
1. Kau pon pasang bini satu lagi yer.
Aku dah bace puisi kau tu. Pada pendapat aku yg bijak pandai ni, engaku adalah seorang yg RACIST! Balik2 melayu. Pasni buat sajak negrito ke kadazan ke plak okay.
2. Untuk di nyanyi kan oleh abang ben, kau hanya perlu tulis "mengerang seikut rase" sajer kat kertas lirik tu. Huarghhhhh warghhh
3. Cikgu...Boleh cerite dak ape bezanyer puisi dengan sajak? Puitis ape plak?

FakirFikir said...

Jangan bimbang, nanti aku buat sajak cinta pula. Cinta tak mengenal bangsa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails