Yang Ikut

Friday, 1 March 2013

Terima kasih

Reactions: 
Tengahari tadi, tamatlah Siri 1 Young Talents aka Program Melatih Pelajar Mengajar. 

Terima kasih kepada yang datang, termasuk dari jauh. Terima kasih juga kepada Yulita, yang mengajar statistik AMOS. Harap semua mendapat manfaat.

Tunggu Siri 2. Aku pun tidak tahu apa jenis statistik yang akan diajar pula.

Inilah sepatutnya PhD. Ia bukan sekadar mengkaji dan menulis. Anda patut berupaya memiliki semua kemahiran intelektual yang diperlukan. 

Kami semua sedang menjadi tua. Mustahil kami boleh mengajar lagi kalau sudah berjalan bongkok dan memegang tongkat. Anak-anak muda inilah yang bakal melaksanakan tugas itu nanti. 

Terima kasih.

  

 

3 comments:

Anonymous said...

Salam, Dr saya Dan rakan mengucapkan terima kasih atas tunjuk ajar Dr. Sesi yang sempoi Dan enjoy. N belajar dengan berkesan. 98% capai objektif yang telah ditetapkan. Tahniah Dr. Sukar mencari seorang sarjana yang ikhlas dalam memberi Dan memanjangkan Ilmu untuk di manfaatkan. Semoga luaslah Padang Dr kat akhirat... Thanks. Ida.

irda yanti said...

Sangat enjoy..walaupun dah stress kalau ditengokkan tajuknya..teruskan sebegini..Semoga segala urusan di dunia dan di akhirat dipermudahkan OlehNya.

irda yanti said...

Sangat enjoy..walaupun ditenggokkan tajuk SEM dah stress..teruskan usaha sebegini..Semoga Allah permudahkan segala urusan saudara Fakirfikir

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails